קנדה הפכה בשנים האחרונות למובילה בקנביס איכותי.
אך מאז הלגליזציה תעשיית הקנביס החוקית לא הצליחה לעמוד בציפייה שהגיע מהשטח,
או ברמת האיכות שהכירו עוד בימיו הראשונים של הגידול הרפואי.
בקנדה הצלחנו להביא לשינוי, ועכשיו הוא מגיע לישראל!
טרופייר כאן עם משימה אחת:
לשנות את הסטטוס קוו, ולהצית בחזרה את האש.
הישארו מעודכנים בזמן שצוות האגרונומים, ציידי הזנים והמגדלים הכוכבים שלנו
מביאים לכם את הקנביס הכי טוב שיש לקנדה להציע.
אנו מחויבים להציב סטנדרט חדש בשוק.
33 ספליטר של טרופייר היא אינדיקה דומיננטית המשלבת בין הגנטיקות Gelato 33 ו- Atom Splitter. ציד פנוטיפים בלתי פוסק בחיפוש אחר הקציר המושלם הוביל אותנו ליצירת זן שמייצג בגאווה את שושלת הגנטיקות שלו.
מיוצר באצוות קטנות עם טרימינג ידני זהיר במיוחד ותהליך קיורינג קר ואיטי, ה-33 ספליטר שלנו מייצר פרופיל ארומטי יוצא דופן המאופיין באחוזי THC גבוהים במיוחד.
הטרפנים הדומננטיים באצווה זו הם מירסן וקריופילן, המביאים לפרחים טעמים מתוקים שיורדים חלק בשאיפה.
אינדיקה
20% – 24.4%
0.1% – 0.9%
1.7% – 2.8%
10G
Carryophellene, Myrcene, Eucalyptol
מלכת הטריכומות שלנו "טי פאנץ" הוא היבריד עם נטייה לאינדיקה חזקה המשלבת בין הגנטיקות Sunset Sherbert האהוב ו-Purple Punch העוצמתי.
הפרחים עברו גידול ידני ללא מיכון על ידי טרופייר באצוות קטנות עם טרימינג ידני וזהיר, יובשו בתליה ונהנו מתהליך של קיורינג קר ומפנק. גידול הקראפט מעניק לפרחים ריחות ארומתיים משגעים וחזקים היזהרו מאגרוף הריחות ברגע שתפתחו את הצנצנת.
טי פאנץ' הוא פנוטיפ עם מגוון טעמים רחב, המתחיל מטעם הדרי ומנגו טרופי, וממשיך עם ארומות דיזליות מיוחדות.
היבריד- אינדיקה
24%-24.4%
0.1% – 0.9%
3.4% – 4.5%
10G
Myrcene, Farnesene, Limonene, Pinene, Caryophyllene
איכות המוצר הסופי הוא השתקפות של הפונטציאל הגנטי בפרחים שאנו מגדלים. זו הסיבה שהצוות שלנו מתרכז בעיקר במציאה וגידול של הפרחים המובחרים ביותר בכל הנוגע לקווים גנטיים ופנוטיפים.
כל פרח נקצר בזהירות ועובר טרימינג ידני על ידי הצוות האוהב שלנו. אנו מסרבים להשתמש במיכון תעשייתי שיפגע בטריכומות היקרות שלנו ובפרחים. זה פרי אהבתנו!
אנחנו מחויבים להביא למטופלים שלנו את הקנביס האיכותי ביותר שקיים…נקודה! חדרי הגידול שלנו קטנים, ובכל חדר אנו מגדלים אצווה אחת. ככה נוכל לתת לכל צמח את תשומת הלב והאהבה שמגיע לו.
אנחנו רציניים כשמדובר בטעמים חזקים, וזו הסיבה שתהליך הקיורינג שלנו קורה כולו בסביבה קרה ומבוקרת. תהליך היישון הקר שלנו שומר על הטרפנים מפירוק. אחוז טרפנים גבוהים = טעמים חזקים.